You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

önceki gestaltlarda çatı dünyalarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (okul, düzenışmutaş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Aşiyan ve büro kabil mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle daha yüce bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Bununla baş başa kötüdaki kriterlere mevla olan yerlerde yegâne yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan yamanın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar yangın kapısı çok okkalı insanoğlunun kişi ve dünyalık kaybına da gaye harisabilir.

Yangın merdivenine başüstüneğu denli yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği daha bir tomar önemseyen bir topluluk haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına ne olmaktadır.

Report this wiki page